En skön frihetsresa…

Har fått massor av frågor “hur var det” – var det läskigt? – gjode det ont – vad såg du – hur känns det nu – hur ser du????

Så här kommer en update!

Var hos Lars på Memira i Karlstad och fick allt checkat!! Alla värden är absolut “enligt plan”! Han hade gjort sin operation för flera år sedan och kunde förklara att allt jag upplever just nu är “helt normalt”. Olika skärpor – olika avstånd – suddigt på avstånd och alla dessa glorior runt människor och ljus. Men det är nu så spännande att vakna varje morgon och kolla på allt möjlight för att känna på hur det är nya “skärpor” som bara blir bättre och bättre = klarare och klarare…. MIRAKELMÄSSIGT och det bästa av allt.

ATT TRÄNA – LÄSA – VARA utan glasögon…. = LIVSKVALITE och i sommar ska jag prova det i rallybilen…

Njut vidare av midsommar – jag bara går runt och är så så så TACKSAM för denna teknik – för de proffsiga människoran på Memira som fick mig att känna mig trygg innan ingreppet…den uppföljning och förebyggande – så pedagogiskt – för visst var jag orolig och det fanns massor av frjärilar i magen… och alla jag pratat med nu som går och funderar… rädsor för att göra ingrepp i ögonen… TILL ER; – det är vårt varningssystem som larmar – ögonen är heliga och genom dem upplever vi världen…. jag funderade på samma sätt… men IDAG – VARFÖR GJORDE JAG DET INTE TIDIGARE….???

Endless Power till er alla!

Inlägget En skön frihetsresa… dök först upp på Tina Thörner.

Lämna en kommentar