Föreläsningar

Här hittar du olika teman och innehåll på föreläsningar, men jag formar alltid innehåll och upplägg utifrån varje kund. Jag älskar ju att läsa och utbilda mig och genom åren har jag prioriterat det ”livslånga lärandet”, inom olika områden vid sidan av mitt tävlande. Idag, snabbare än någonsin, upplever vi utmaningar som vi inte riktigt förberetts för…. Dessa behöver vi aktivt välja att vilja utbilda- och träna oss i att hantera på bästa sätt utifrån var och en av oss. Dessutom vet vi att vi som team påverkar varandra och därför sker förändringar oftast snabbare om vi bestämmer oss för att göra dem tillsammans….

Ett hållbart arbetsliv och Psykosocial arbetsmiljö är två områden som är prioriterade för de kommande fem åren av regeringen. Vår psykosociala ohälsa breder ut sig och går även nedåt i åldrarna… Livet tillsammans här på jorden är ju så kort… Är det något jag brinner för så är det att sprida, utbilda och stötta varandra mot livskvalité och växtkraft! Skapa hälsa både mentalt som fysiskt i ”ur och skur”, som mormor sa. Med detta som bakgrund och min förståelse och träning i att hanterat mentala utmaningar och kroppsliga påfrestningar, har jag skapat föreläsningar med fokus på just dessa ämnen.

Idag sker mycket över nätet och därför har jag även gjort det möjlighet för inspirerande och coachande live webbinar i combination med en digital plattform - för desom på djupet vill skapa en bestående förändring. Här kan medarbetarna arbeta vidare med sig själva som individ eller i grupp.  De får tillgång till en arbetsupplägg byggt att inspirera och bli guidade på resan från beslut till handling mot en hållbar förändring - med hjälp av min gamifierade kommunikationsplattform, www.youracademy.com Tillsammans med dig som bokar bygger vi upp ett tema eller workshop utifrån era behov. Det kan vara en kickstart med en eller flera föreläsningar, varvat med webbinarträffar och eget arbete på plattformen.

Tillsammans med dig som bokar bygger vi upp ett tema eller workshop utifrån era behov. Det kan vara en kick- start med en eller flera föreläsningar, varvat med webbinarträffar och eget arbete på plattformen.  

"Tydliga budskap som är omsättningsbara"

"Flerfaldig världsmästare - även som coach"

"Grym på att få team att nå mål"

Led andra genom att leda dig själv först

Med självinsikt  om hur mina tankar, handlingar och känslor påverkar mig kan jag aktivt välja att agera. Lagets/Teamets  mellanmänskliga relationer utgör basen för framgång. Medarbetarskap som motiverar och inspirerar till växkraft. Ledarskap börjar med mig själv!

Min föreläsning om ledarskap innehåller inte bara en ”mental verktygslåda” med konkreta och medvetna metoder utan även omsättningsbara verktyg från mina 30 år av erfarenheter för att nå bestående hållbara toppresultat! Det handlar om logik och sunt förnuft där alla kan se värdet av insatserna.
- Tina Thörner

ATT LEDA BETYDER ATT KOMMUNICERA

Den ursprungliga dialogen sker i var och en av oss, i vår egen inre monolog. Det är den som sedan publiceras genom uttalade ord, meningar, kroppsspråk och ageranden. Därifrån byggs ledarskapet. Min filosofi utgår ifrån att det ska anpassas och formas. "Gör en inget - så blir dä ingent" sa alltid min farmor.

VÄX OCH SKAPA STARKT MEDARBETARSKAP TILLSAMMANS

Vilka behov finns i teamet? -Vad är mina egna tankar, min inre dialog, kring det som ska göras eller uppnås? - Hur gör jag det lättare för mig själv och andra att uppnå det vi beslutar att genomföra? -Vilka invanda rutiner har jag som inte passar in för att uppnå nästa nivå? -Vilka fungerar? - Hur gör jag för att bäst dela med mig av det som fungerar? -Hur vågar jag ställa kvalitativa frågor? -Hur återkopplar vi bäst? -Hur ger vi varandra positiv och konstruktiv feedback? och och och... frågorna är många. Alla hus som ska byggas mot skyarna behöver ha en STABIL BAS och MATERIAL som inte rasar under trycket från både den inre- och yttre miljön. Med digitaliseringen, urbaniseringen och globaliseringen "flåsande i nacken".

GEMENSAMT MIND-SET 

Betydelsen av att få ALLA medarbetare att acceptera, synkroniserar och dra åt samma håll gällande mål, visioner och högre syften är ofta energikrävande processer.  Men genom att välja och träna på gemensamma och tydliga mind-set som underlättar och berikar kommer arbetsglädje som ett "mail till in- boxen".  Vår accelererande framtid ställer krav på oss alla att snabbare "uppdateras" - kunskapsmässigt, mentalt och fysiskt för att hålla hälsa och balans i våra liv.

Att leda effektivt innebär att ta sig tid att utvärdera och reflektera för att sedan bygga vidare. Men samtidigt vara öppen för flexibilitet och att våga ta bekväma- som obekväma beslut.

NYHET!

Nu kan ni komplettera föreläsningen eller direkt välja helt unikt live webbinarevent där Tina föreläser/coachar dig och ditt team. Dessutom kan ni var och en, eller gemensamt som grupp, arbeta vidare med hjälp av Tinas dynamiska kommunikationsplattform.  

Tina varvar också sina föreläsningar med att arbeta som coach och inspiratör för ledare och ledningsgrupper.

"Tydliga budskap som är omsättningsbara"

"Flerfaldig världsmästare - även som coach"

"Grym på att få team att nå mål"


Ja älsker biler - livet i rallycirkusen

..30 år som globetrotter med världen som arbetsfält, 250 resdagar per år, fastspänd i högerstolen i livsfarlig rallyfart - omgiven av 99,9% män...

Hur har hon orkat tackla förutfattade meningar, utmaningar och kidnappningar? Hon har umgåtts med prinsar och övernattat i skjul i djupaste Afrika - Hon har coachat Qatariska kvinnor i idrott och ledarskap men även svenskt segelsällskap till VM och EM-guld. Även funnits med bakom schweiziska hockeymedaljer i deras nationella liga.

TINA - Älskar det hon tar sig för! Är det hennes villkorslösa kärlek till allt och alla som inte bara ger henne själv framgångar utan även de hon jobbar med? Svaren berättar hon om i den här föreläsningen.

Dessutom, utöver mängder av framgångar har hon tilldelats:

MOTORPRINSENS MEDALJ

”Tina har genom sitt arbete och sin positiva framtoning inte bara varit viktig för kvinnor inom svensk motorsport i modern tid utan är också en av den svenska motorsportens främsta ambassadörer.”

Vad har hon inte upplevt? -Hur håller hon energin och glimten kvar i ögat - i de mest krävande terränger och med förare från världens alla hörn när döden stirrar henne i vitögat? -Hur har hon tagit till sig och omsatt alla extrema erfarenheter? -Hur behåller hon fötterna i den värmländska myllan?

I den här föreläsningen möter vi kvinnan och tjejen TINA THÖRNER som nu efter 50 år fyllda, fortfarande är en efterfrågad kartläsare, - både från ungtuppar som vill vinna VM till erfarna och rutinerade förare i RALLY RAID- serien.

20 ÅR MED GRUSSPRUT I RALLY CIRKUSEN. Tina bjuder på mer eller mindre ”stölligheter” i ett humorfyllt upplägg från sitt motorsportliv i ”Ja älsker biler”. En hel del av sina upplevelser har hon samlat i sin bok ”20 år med grussprut i rally cirkusen” - som man kan förboka till föreläsningen.

 - Ja rallycirkus kan man verkligen kalla det! Jag bjuder gärna på mitt liv och de erfarenheter som jag samlat på mig. Här är inramningen mer underhållande. Men jag kan garantera att du både får med dig tankeställare och igenkänning om allt från manligt och kvinnligt, eget ansvar, teamarbete och framför allt hur man med en positiv syn på livet och det som händer kan vända en kris eller utmaning till lärdomar och nyttiga erfarenheter.
 - Tina Thörner

NYHET!

Nu kan ni komplettera föreläsningen eller direkt välja helt unikt live webbinarevent där Tina föreläser/coachar dig och ditt team. Dessutom kan ni var och en, eller gemensamt som grupp, arbeta vidare med hjälp av Tinas dynamiska kommunikationsplattform.

"Motorprinsens medalj"

"Motorsportens främsta kvinnliga kartläsare genom tiderna"

"Vunnit världscupen med Nasser Al-Attiyah från Qatar"


100 procent hälsa - källan till att hantera en turbulent värld

.. Att hantera sin hälsa har blivit en utmaning i vårt accelererande samhälle. Press, stress och utmaningar haglar omkring oss.

Vår hjärna, som vill ha struktur och prioriterar invanda mönster, behöver få stöd av både mentala verktyg och rätt näring - för att skapa en trygghet i otryggheten vi lever i just nu.

Vi vet nog alla att vi behöver vara mer hälsosamma…Det är svårt att prioritera det i vår hektiska vardag. Allt som oftast faller vi för frestelsen och skjuter upp det. Men hjälper oss undanflykter för att skapa hälsa och livskvalité? Här inspirerar jag till hur man kan förvandla drömmar till verklighet för krôpp & knôpp!

KÄNSLOR OCH TANKAR PÅVERKAR

De kan motivera eller hämma. De stänger inte bara av sig. Istället poppar olika tankar fram hela tiden- ibland när man som minst önskar dem. Känslor som oro, ilska och rädsla varvas med tankar om lycka och tacksamhet - eller bara ”wild & crazy” tankar. De starkaste av den alla är väl ändå KÄRLEKENS? Vad klarar vi inte av när vi är nykära?
- Tina Thörner

PRESS, STRESS, SÖMN, NÄRING OCH ETT TEAM AV TRILJONER AKTIVA CELLER

Den här föreläsningen ska inspirera till hur man själv kan påverka, forma och skapa hälsa i livet utifrån cellnivå! Det är ju oftast alla våra "små ovanor" som leder till en osundhet. Jag delar med mig av mina insikter i hur jag tränat bort ohälsosamma vanor, stärkt min mentala hälsa, skaffat kunskap om boostande näring och vilken fysik träning som underlättar hela processen.

Här berättar jag om hur jag AKTIVT VÄLJER att kommunicera med mig själv då den inre dialogen ”spinner amok” under PRESSADE & STRESS situationer. De formler och rutiner jag använder mig av för att TRÄNA IN vanor som bygger styrka då lusten minskar och hopplösheten dyker upp. Vad som hjälper mig agera med höjd blick och trygghet i själen även när ”förändringens vindar blåser upp till orkan” då både den yttre- och inre miljön tär. Så bara måste jag berätta om vad jag kallar min -”JOHN BLUND SÖMNKONFETTI”. För mig har sömnen varit superviktig för att kroppen ska få sin förtjänta återhämtning och repareras.

MINA CELLER ÄR MITT ALLRA VIKTIGASTE TEAM

Under alla år som jag tävlat har jag inte behövt ta några piller eller uppåttjack utan skaffat mig kunskap om NÄRING, TÄNING och MENTALA VERKTYG och låtit det bli källan till friska och energirika celler  som kunnat leverera - allt från att klara av nederlag och besvikelser till att fira och njuta av framgångar som en vinnare! Kanske är det därför jag fått mitt smeknamnet ”Ringhals"? - levererar ständigt.
– Tina Thörner

Nyhet!

 Nu kan ni komplettera föreläsningen med en helt unik live webbinarserie där Tina coachar dig och ditt team. Dessutom kan ni var och en, eller gemensamt som grupp, arbeta vidare med hjälp av Tinas dynamiska kommunikationsplattform. 

"En kvinna som uppnår sina mål"

"Välsignats för sina insatser av Nelson Mandela"

"Har aldrig varit borta från jobbet en enda dag som professionell kärtläsare - under 20  år"

Tina har kommit att bli en av Sveriges mest populära föreläsare då hon framträder här och har dessutom uppdrag i hela världen. Genom sina gedigna utbildningar - vid sidan om sitt uppdrag som en av världens främsta kartläsare - mixar hon kunskaper och erfarenheter med sina utmaningar och upplevelser från motorsporten och applicerar dessa i livet. Tina har skapat sig ett namn som kartläsare och projektledare men även som talare, inspiratör, coach och motivator. Dessutom har hon anlitad som coach och mentor för ledningsgrupper, sportteam och organisationer.


Nu tar Tina steget längre och skapar en unik och exklusiv möjlighet för intresserade att i ett nära samarbete med henne kunna utveckla sig själva och sitt team i roller som; ledare, chef och medarbetare.

Livsglädje - frigör potential och möt morgonens utmaningar

Vart får man sin energi ifrån och det inre drivet att varje dag kliva upp i ”Peak State”?

Självuppfattning genomsyrar alla delar av vårt liv. Den ger oss styrkan att genomföra varje moment på bästa sätt varje dag.

Jag utgår från att varje människas verkliga potential är okänd. Det är genom var och ens passion, intresse, hårda arbete, längtan, lärdomar och utbildning som vi laddar våra batterier att vilja möta morgondagens utmaningar!
- Tina Thörner

VÅR MILJÖ SUGER STÄNDIGT ENERGI

så idag kan vi inte bara vara passagerare på ”livets tåg” utan själva och målmedvetet skapa ett dynamiskt samarbete hos våra celler som triggar energin att flöda. Det kan tränas upp! Träning gör mästarinnor och mästare och lägger grunden för att klara av det som kommer i vår väg.

INFORMELLA MÖJLIGHETER - TRIGGAR FRAM OÄNDLIGA ENERGIER

Jag har tränat mig själv till att ”aldrig ha en dålig dag”. Vill man alltid leverera kan man inte slöa, slarva eller gå på halvfart. Man vill heller inte släppa taget eller ge upp det man startat - i vart fall inte om det fortfarande tar oss framåt och uppåt. Jag jobbat varje dag med att skapa balansen mellan Hjärna – Hjärta – Hand. 

- Tina Thörner

De flesta företag vi jobbar i, eller med, har hierarkier som styrs av; strukturer, rutiner, logiker och starka kulturer som växt fram. Idag, för att hänga med i den snabba förändringen, är det mycket som verkar för TRÖGT, FYRKANTIGT och LÅNGSAMT. Livstempot omkring oss bara ökar, men hänger våra inre uppdateringar med? För att frigöra energier och potential behöver vi mer ”informella möjligheter” som blir snabba då de är motiverade genom känslor, syfte, passioner och just möjligheten att känna sin egen påverkan. Genom att skapa mera av dessa förutsättningar i sitt eget liv eller företagets dagliga drift kan vi trigga fram motivation och inre energier.

Det förutsätter att man zoomar ut och ser helheten; hur man lever, sover, äter, dricker, motionerar, umgås och skapa att ha KUL. Våra kroppars energidepåer behöver vara fulltankade varje morgon för att på bästa sätt hantera dagen. Det kräver en förändring av invanda mönster och vanor genom självdisciplinering och träning för att skapa det medvetet valda -NYA. 


I den här föreläsningen tar jag med er på mina min resa fram tills idag. Hur jag planerat, skapat och tränat mig fram till att möta varje dag i ”Peak State”. KAN JAG - KAN DU!
- Tina Thörner

Nyhet!

Nu kan ni komplettera föreläsningen eller direkt välja helt unikt live webbinarevent där Tina föreläser/coachar dig och ditt team. Dessutom kan ni var och en, eller gemensamt som grupp, arbeta vidare med hjälp av Tinas dynamiska kommunikationsplattform.

"Dansat in en 3:e plats i Let's Dance"

"Kvinnlig civilist som flugit JAS 39 Gripen"

"Coachar elever i skolan till att brinna för sitt lärande"


Navigera rätt och vinn

Föreläsning och workshop - utmana och expandera

Riktar sig mot branscher som behöver "bita ihop" och/eller "höja ribban" och ni som jobbar under ständig press och behöver hitta vägar framåt med ny kraft och energi. Presentationen bygger på mina erfarenheter från ett utmanande liv som professionell kartläsare och egen företagare där både tid och tajming är A och O.

För mig som kartläsare har många beslut rent ut sagt varit livsavgörande och påverkar teamet och resultatet - direkt! Här går jag igenom hur man skapar såväl sin egen som den gemensamma kartan i vardagen för att lättare navigera och vara steget före när oförutsedda händelser sker. Här varvar jag kunskaper från mina utbildningar och konkreta upplevelser från rallylivet över hela världen. Jag använder mig av foton, fartfyllda filmer, musik samt några gemensamma övningar för att stegvis ta oss framåt mot nya insikter och möjligheter.

 "...de som gör sig besväret att vinna kontroll över vad som händer i medvetandet lever ett lyckligare liv." -  Mihaly Csikszentmihalyi

Hur skulle ditt arbete påverkas om du...​

... lär dig navigera i världsklass utifrån din karta - för att nå målen

 ... växer och utvecklas snabbare i ditt yrke och privat?

... lär dig utveckla en mental styrka, har ett inre lugn och klarar av stressande situationer bättre?

 Om du dessutom...

... känner att du hade oanade resurser att ta till! 

... under stress och press kan använda dig av valda mönster och verktyg som hjälper till att fatta rätt beslut.

 Hur skulle ditt liv se ut då?

Skräddarsydd föreläsning - en utbildningsdag eller flera?

Under åren har jag utbildat mig för att klara av målen och vet att man bara vinner genom allas input. Jag är enormt flexibel och har en bred bas att utgå ifrån. De senaste 20 åren har varit fulla av utmaningar och att göra snabba och rätta beslut när det som mest gäller. Här har jag en uppsjö av erfarenheter, kunskaper och övningar att använda mig av.

Jag bygger upp innehåll och upplägg efter era önskemål beroende på vad ni väljer för upplägg; föreläsning, workshop eller utbildning.


Varmt välkommen att kontakta mig gällande upplägg och förfrågan!


Utmana livet

Föreläsning och workshop - utmana och se dina möjligheter

Föreläsningen riktar sig till företag, organisationer och andra som behöver ta sig från ett nuläge som inte är så attraktivt, kunna höja blicken och se resan framåt. Kanske har man haft nerdragningar, medarbetare har fått större arbetsbelastning och behöver kraft och nya tankebanor utifrån för att ta sig upp på vägen igen. Tanka ny kraft, inspiration och ett annorlunda tänk för att komma vidare och upp i varv. Som kartläsare har jag varit med om att skotta loss 2,2 ton rallybil i sanddynerna i gassande 45 graders solsken till att få vattenplaning och störta ut 50 meter ner i en sjö där vi sjönk sex meter innan vi kunde ta oss ur bilen. Jag vet att vägen inte alltid är rak och att fåglarna inte alltid sjunger. Utmaningar är en del av livet som ofta gör att vi tar oss framåt. Det jag vet är att jag väljer hur mitt liv ska ta sig form och vad jag tänker och känner. Alla väljer sina tankar och handlingar - varje dag!

Presentationen visar hur man hittar vägar och möjligheter utifrån målbilder eller egna skapade "livskartor" med entusiasm och visioner. Som kartläsare har jag infört mitt tillvägagångssätt av noggrannhet, struktur och energi för att även utanför rallybilen skapa framgång i livet på alla plan. Jag presenterar det genom en mix av foton och fartfyllda filmer. Här jobbar jag utifrån våra inlärda mönster, våra sinnen och tankar - så även det sjätte...

 Paul Mckenna sa: "Den individ som har flest perspektiv att se på saker har flest valmöjligheter, och således också den största möjligheten att kontrollera resultatet av vilken situation som helst." 

Hur skulle ditt liv se ut om du...
... anpassar ditt agerande gentemot dina livsmål och företagets?
... vågar utmana och prova andra alternativ för att bryta mönster?
... ser dina möjligheter, var målinriktad och passionerat ville uppnå resultat?


Om du dessutom...
... skapar en inre motivation och positiv gloria omkring dig.
... blir bättre på att skapa harmoni, balans och trygghet i ditt liv.


Hur skulle ditt liv se ut då?


Skräddarsydd föreläsning, en utbildningsdag eller flera?

Här gäller det att vi har startat från ert "nuläge" och jobbar mot förändringar och framtiden. Jag har genom mina utbildningar och livets hårda skola skaffat mig en verktygslåda som jag nu kan plocka fram när det behövs något extra. Här har jag en uppsjö av erfarenheter, kunskaper och övningar som vi tillsammans sätter ihop efter era behov och önskemål.


Varmt välkommen att kontakta mig gällande upplägg och förfrågan!

Gemensamt för Tinas olika föreläsningar är att de har en unikitet att verkligen sortera bort det oviktiga och kliva in i ämnets kärna, direkt. Hon mixar foton, film och musik i ett härligt tempo. Här kommer det "lyfta på en och annan sten" - vilket berör, ger insikter och tar fram viljan att skapa verktyg för att hantera både sig själv och andra. Man kommer laddas med energier och glädje för att kunna sprida växtkraft i tider av utmaning. Tina föreläser på tyska, engelska och svenska och har hela världen som arbetsplats.

Gemensamt för Tinas olika föreläsningar är att de har en unikitet att verkligen sortera bort det oviktiga och kliva in i ämnets kärna, direkt. Hon mixar foton, film och musik i ett härligt tempo. Här kommer det "lyfta på en och annan sten" - vilket berör, ger insikter och tar fram viljan att skapa verktyg för att hantera både sig själv och andra. Man kommer laddas med energier och glädje för att kunna sprida växtkraft i tider av utmaning.

Tina föreläser på tyska, engelska och svenska och har hela världen som arbetsplats.

Drottning bland kungar

Föreläsning alt. workshop - skapa ditt inre driv

Riktar sig till er som vill ha inspiration, kraft och hjälp i såväl karriären som i privatlivet. Föreläsningen är fylld av berättelser om utmaningar och framgångar från mitt liv som professionell kartläsare och entreprenör varvat med övningar utifrån NLP (Neuro Lingvistisk Programmering). Presentationen är uppbyggd av en mix av foton, fartfyllda filmer, bilder och musik. Målet är att du ska få flera aha-upplevelser med dig hem, tankar som tar dig framåt i ditt liv. Du kommer till föreläsningen, ser, hör, upplever och får nya idéer med dig som gör att du kan skapa bättre val när du navigerar mot dina mål och förändringar.

Thomas Edison sa "Vår största svaghet är när vi ger upp. Den säkraste vägen att nå framgång är att alltid försöka en gång till."

Hur skulle ditt liv ta form om du...
... kan fokusera på rätt mål, vara aktiv och ha mer kontroll?
... vågar se dig om, hittar och navigerar bättre på livets vägar?
... har din passion som utgångsläge och skapade en positiv gloria omkring dig?

Om du dessutom...
... kommunicerar med humor och glimten i ögat.
... skapar bestående harmoni, balans och trygghet i ditt liv.

Hur skulle ditt liv se ut då?

Agenda

 • Inledning
 • Din verklighet
 • Vem påverkar ditt liv
 • check
  Betydelsen av kommunikation
 • check
  Ditt utgångsläge
 • check
  Dina mål
 • check
  Hitta nya vägar
 • check
  Inställning och mental hälsa
 • check
  Vinnare och förlorare
 • check
  Förändringsprocess
 • check
  Vad är problemet?
 • check
  Relationer
 • check
  Ditt behov
 • check
  24 timmar balans
 • check
  Självkänsla och självförtroende
 • check
  Skapa ditt inre driv

Skräddarsydda föreläsningar - en utbildningsdag- eller flera?

Jag är enormt flexibel och har en bred bas att utgå från. När det gäller motivation och inre driv har jag en uppsjö av erfarenheter, kunskaper och övningar att använda mig av. Här bestämmer ni själva den röda tråden utifrån era önskemål om vad ni vill få ut av föreläsningen, dagen eller dagarna.

Varmt välkommen att kontakta mig gällande upplägg och förfrågan!


Våga förutse framgång

Föreläsning och workshop - vinnande coaching

Riktar sig både till alla som utövar individuella sporter, hela lag och klubbar. Kan även användas av företag som vill jobba med teambuilding. Efter 20 år som professionell, internationell framgångsrik kartläsare har jag nu samlat ihop en stor verktygslåda. Hos mig och i mina utbildningar finns en mix av NLP (Neuro Lingvistisk Programmering), KBT (Kognitiv beteendeterapi) samt traditionell mental träning. Vi talar spjutspetskompetens, där fokus ligger på att uppnå mål - vilka utmaningar som än dyker upp! Att träna och välja sina tankar så att man skapar framgång såväl på det personliga planet som med teamet är helt avgörande när man vill blicka ut från toppen. Här MÅSTE var och en bidra och agera utifrån "SITT BÄSTA JAG" och då till 100 procent.

Under åren som gått har jag coachat inom olika idrotter och företag. Allt från hockeykillar i Schweiz till att ta ett segelteam till VM- och EM-guld. Hos företag är det positivism, samarbete och drivet hos var och en som har blivit mer synligt. Jag arbetar med en mix av bilder, musik, filmer samt övningar och utmaningar - för att utbilda och påverka.

"Skillnaden mellan en framgångsrik person och andra är inte bristande styrka, inte bristande kunskap, utan istället BRISTANDE VILJA." Vince Lombardi

Hur skulle ditt lag eller din prestation ta form om var och en kunde...
... fokusera på rätt saker vid rätt tillfälle samt ignorera störande moment?
... ta större kontroll över tankar, känslor och beteenden? Kontrollerat och strategiskt.
 ... få alla att lägga ribban på 100 procent input varje dag och att skapa plattformar för att var och en ska få växa sida vid sida.

Om du dessutom...
... kan kommunicera både inåt (mot dig själv) och utåt (mot andra) i världsklass.
... har lugn och harmoni men ändå prestera absolut bäst när det gäller.

Hur skulle ditt lag eller din prestation ta sig form då?

Skräddarsydda upplägg!

All coaching bygger på individuella upplägg. Det skapar man utifrån varje lags/team/persons nu-läge och ser vart man vill gå i mål. Det är en utmanade resa att göra men när basen är skapad bygger vi på lager på lager uppåt och sedan får utvecklingen visa det antal tillfällen som behövs!

Varmt välkommen att kontakta mig för upplägg och förfrågan!


Ledarskap utan gränser

Föreläsning och workshop - morgondagens chef

Riktar sig till chefer och ledare som vill utvecklas och förädla sina egna resurser samt att få sin omgivning "högmotiverad". Som kartläsare är man spindeln i nätet och här gäller det att vara steget före. Varje beslut påverkar hela teamet och resultaten. Det är mitt agerande och min kommunikation som sprider sig utåt i leden och därför är man som kartläsare och förare teamets förebilder - vi lägger ribban precis som varje ledare. Inga ursäkter och bortförklaringar accepteras - för dessa blir lätt första steget till att vara tvåa mot sina konkurrenter. I platta organisationer är troligen den viktigaste egenskapen - och utmaningen - att få kompetensen (medarbetarna) på arbetsplatsen att vilja bidra med "sitt bästa jag" varje dag. Det bygger framför allt på att förstärka organisationen och medarbetarna så att alla kan växa utifrån sina egna begåvningar.

Hur skulle ditt ledarskap se ut om:
... alla på arbetsplatsen agerar utifrån "sitt bästa jag" - varje dag? Om alla är de bästa förebilderna? Om alla utnyttjar varje begåvning till fullo, tömmer sin energi till sista droppen och att du som ledare får fram var och ens högsta potential - för att tillsammans göra ett fantastiskt arbete!
... ni coachar varandra till att skapa plattformar som får var och en att utvecklas och växa. Att vara djärva nog att stå ansikte mot ansikte med sina största farhågor och samtidigt kunna förverkliga företagets/lagets utmanande mål och visioner?
... ni skapar en arbetsplats och en laganda som alla utomstående avundas? Men framför allt ses som ett fantastiskt gott exempel på hur man får människor att växa hand i hand med resultaten!

Om du dessutom...
... står för att välja den mest positiva vägen i allt som sker. Att våga släppa taget om det invanda och prova nytt - ta dig an nya utmaningar och skaffa erfarenheter som bidrar till ditt växande som ledare på en arbetsplats alla brinner för.
... utstrålar ett lugn, en harmoni och en balans i livet som färgar din omgivning.

Hur skulle ditt liv se ut då?

Program

Föreläsningen kan byggas ut till en skräddarsydd utbildning - jag rekommenderar minst tre tillfällen där man jobbar och utvecklas tillsammans. Det finns även möjlighet att göra en speciell heldag. Här är det viktigt att ta fram visionen och målet med dagen/tillfällena för att skapa en fortlöpande förändringsprocess. Det är enbart träning och åter träning som gäller för att skapa ett ledarskap i världsklass!

Varmt välkommen att kontakta mig för upplägg och förfrågan!