Thörner & McDonald

Thörner och McDonald

Thörner & McDonald  åker på turné i Sverige. I vår åker inspiratören och rallydrottningen Tina Thörner ut på sin första turné med föreställningen ”Thörner & Mc Donald –  Blickar framåt uppåt” med sig har hon rookien, men ändå inte, Therese Mc Donald. Tina förknippas av många med rally. Inte konstigt då Tina sysslat med rally i drygt 20 år och vunnit titlar som kartläsare. När Tina är på scenen är det fullfart och fokus på motivation och personligutveckling.

Therese är underhållaren som under många år smugit under radarn med sina träffsäkra och nutida liknelser. Hennes charmiga betraktelser har fått Sverige att gå man ur huse för att se hennes nu aktuella soloshow ”JAG KAN INGENTING eller vad skulle mormor sagt?” Therese Mc Donald är även krönikör, föreläsare och bloggare.

I deras nya show fokuserar de på sin kärlek till glädje, inspiration, hjärnspöken och hur humorn MÅSTE vara en del av vardagen – två vattenspridare fulla av kärlek. Turnén besöker sex städer under februari och mars 2014. 

Turnéplan

26 feb – Stockholm – Clarion Sign Hotell

27 feb – Trollhättan – Scandic Swania Hotell

28 feb – Karlstad – Scalateatern

5 mars – Linköping – Konsert & Kongress

7 mars – Jönköping – Jönköping Teater

8 mars – Malmö – Ribersborgs Kallbadhuset

Biljetterna bokar du på http://showtic.se/spelplan/?filter[show]=538905

Lämna en kommentar