Glasögan eller inte?

Har sedan vi var iväg och tävlade i Abu Dhabi, då glasögonen i hjälmen och med allt vi gjorde runt bilen – kändes extremt jobbigt på grund av dem….har ju aldrig kört med glasögon förut. Det var verkligen “steamy windows”. Så har känt en olust för att fara runt med glasögon i rallybilar sedan dess – och det har varit svårt för mig att jag någonsin skulle tycka så om att åka rallybil.

Nu har jag velat fram och tillbaka, men efter att flera av mina vänner – som också är ute i farten – berättat om hur nöjda de varit efter att ha opererat sig och fått nya linser… så har jag nu tagit modet till mig och fått en tid på Mimira då jag är i Sverige och ska presenteras i Växjö, live, som Mot Nya Höjders ambassadör på Linnéuniveritetet (så stolt över detta uppdrag).

Nu får vi se om de kan göra något åt mina ögon…..?

Inlägget Glasögon eller inte? dök först upp på Tina Thörner.

Lämna en kommentar