Storm Stensgaard

- Brok-ekspert og foredragsholder

Tina Thörner - Rallystjärna, coach och föreläsare

Navigerar er till lysande framgångar


Livet kommer alltid med sina utmaningar, oavsett om det är i det privata eller i arbetslivet. Men med rätt fokus, inställning och disciplin går det att åstadkomma nästan vad som helst. Tina Thörner, f.d kartläsare i rally, coach och mental tränare vet vad som krävs för att navigera rätt även i tuffa situationer. 

Kort sagt så har Tina Thörner verktygen som hjälper er att nå framgång.

Guidas av en kartläsare i världsklass

Tina Thörner delar med sig av sina erfarenheter från livet som kartläsare i rally. Hur man hanterar stress och press, och hur man utvecklar ett ledarskap som leder till framgång och välmående.

INSPIRERAS TILL NYA HÖJDER

 Tina Thörner erbjuder föreläsningar som inspirerar er att växa. Hon talar om knepen bakom ett framgångsrikt ledarskap och ger dig inspiration, kraft, mod och hjälp såväl privat som i arbetslivet

Föreläsningar som alla kan dra nytta utav

En föreläsning med Tina Thörner är fartfylld, inspirerande och underhållande. Hon vänder sig till såväl chefer som medarbetare och oavsett om ni är på botten eller toppen så hjälper hon er att framgångsrikt hantera utmaningar.

Hur man presterar på topp trots stress och press

Tina Thörner tar dig med på en resa och liv som f.d kartläsare i rally i världsklass. Genom sin historia och sina erfarenheter har hon dragit lärdomar om hur man trots stress och press kan lära sig att prestera på topp. Erfarenheter och kunskap som vem som helst, oavsett yrke eller position, kan dra nytta av. 

Ledarskap, mental styrka, hälsa och välmående är ämnen som Tina Thörner berör i sina föreläsningar. Hon lär ut hur man kan ta tag i sitt liv, bli den bästa ledaren och samtidigt må bra. Det handlar om att hitta balans i sin tillvaro, och att sätta rätta mål. Hon inspirerar och lär ut hur man blir en bra ledare, för sig själv som för andra. 

Tina Thörner vill med sitt arbete skapa insikter liksom förstå innebörden av 100 procent ansvar, delaktighet utifrån ett naturligt inre driv och vikten av ordens och kommunikationens betydelse. För henne innebär ledarskap att ha kraft och klarsynthet att i förväg kunna se vilka resultat stora som små handlingar medför. Förändringar leder till ännu fler förändringar – utveckling leder till att det krävs ännu mer utveckling. Ska man vara konkurrenskraftig måste man ligga steget före.

Ta chansen att ta del av en riktigt inspirerande och lärorik föreläsning med Tina Thörner.

Hör vad andra säger om föreläsningarna...


Föreläsningen var mitt i prick för vår målgrupp och uppfyllde förväntningarna väl. Tina är en inspirationskälla som man verkligen får en energiboost från! Vi kan bygga vidare på hennes tips i vårt arbete med att skapa motivation och teamkänsla i våra arbetsgrupper.

Linnea Olsson

Karlstads kommun

Allt var perfekt från start! Hon förstod vad vi ville ha ut av henne samt att hon fick fria händer att ge oss pep!! Mkt Rolig och tänkvärd föreläsning! Rekommenderas varmt!

Anna Thimén

Länsförsäkringar Älvsborg

Oerhört inspirerande med glimten i ögat. Sen som bilintressrad kan man ju aldrig få höra för mycket om bilarna...

Ulrika Holst

Quintus Technologies AB

Ett mycket bra engagemang, bra på att få igång och skapa en härlig stämning. Bjuder på sig själv!

Inga Andersson

Region Skåne

Navigera rätt och nå framgång

Tina Thörner hjälper företag, organisationer och privatpersoner att navigera rätt för att nå framgång. Ta chansen du också att ta del av en inspirerande, energifylld och motiverande föreläsning.

© 2024 | Tina Thörner | Rallystjärna, coach och föreläsare